Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szeretet és jóság ereje

2008.08.26

Kép

A következőkben Wayne W. Dyer A SZÁNDÉK HATALMÁBÓL c. könyvéből idézek, aki Dr. David Hawkins 29 éven át tartó tanulmányából idéz: 

"Ebben a szorosan összefüggő univerzumban minden egyes tökéletesítés, amelyet személyes világunkban végrehajtunk, a világ egészén is javít mindnyájunk számára.

Minden ember kölcsönhatásban van egymással: A magas energiaszintű emberek ellensúlyozzák az alacsony energiaszintűek negatív hatását. És szerencsére nem egy az egyhez alapon, hanem a magas frekvenciák sokkalta több negatívitást tudnak ellensúlyozni.

Nagy általánosságban azt lehet mondani, hogy az alacsony energiaszintű emberek képtelenek megkülönböztetni a valót a valótlantól. Meg lehet nekik mondani hogyan gondolkozzanak, kit gyűlöljenek, kit öljenek meg; és olyan jelentéktelen részletekre alapozva is felkelthető bennük a csordaszellem, mint hogy a folyó melyik oldalán születtek, miben hittek szüleik és nagyszüleik, milyen a szeműk színe és még több száz egyéb tényezőt sorolhatnék, amelyek a külső megjelenéssel és az anyagi világgal való teljes azonosulásukkal függenek össze. Hawkins elmondja, hogy az emberiség körülbelül 87 százaléka olyan kollektív energiaszintre állítja be magát, amely gyengítő.

Minél magasabbra tekintünk a rezgések frekvenciáinak lépcsőfokain, annál kevesebb emberre bukkanunk e magas szinteken. A legmagasabb energiaszinteket azok az igazán nagy személyek képviselik, akik olyan spirituális módszereket hoztak létre, amelyeket a tömegek korokon keresztül követtek. Ők olyan energiamezőket hoznak működésbe, amelyek az emberiség egészére hatással vannak.

Minél magasabb fokra hágsz, hogy tényleg a megvilágosodás fénye légy, annál több negatív rezgésű energiát vagy képes ellensúlyozni.

Néhány megdöbbentő adat, csak hogy a pozitív emberek ne akarják abba hagyni a pozitív hozzáállásukat, a negatívak pedig lássák értelmét a változásnak:

- Egyetlen egyén, akinek az élete és a rezgései megfelelnek az optimizmus és azon hajlandóság energiájának, hogy tartózkodjon mások bírálatától, 90.000 olyan ember negatív hatását ellensúlyozza, akik az alacsonyabb, gyengítő szintekre hangolódtak.

- Egyetlen olyan egyén, akinek az élete és a rezgései megfelelnek az élet egésze iránti színtiszta szeretet és tisztelet energiájának, 750.000 olyan ember negatív hatását ellensúlyozza, akik az alacsonyabb, gyengítő szintekre hangolódtak.

- Egyetlen olyan egyén, akinek az élete és a rezgései megfelelnek a megvilágosodás, az üdvözült boldogság és a végtelen béke energiájának, 10 millió olyan ember negatív hatását ellensúlyozza, akik az alacsonyabb, gyengítő szintekre hangolódtak (hozzávetőlegesen 22 ilyen bölcs él napjainkban).

- Egyetlen olyan személy, akinek az élete és a rezgései megfelelnek a kegyelem, a testen túli tiszta Szellem energiájának a megosztottságtól mentes, tökéletes egység világában, 70 millió olyan ember negatív hatását ellensúlyozza, akik az alacsonyabb gyengítő szintekre hangolódtak (hozzávetőlegesen 10 ilyen bölcs él napjainkban).

És két megdöbbentő statisztikai adat, amit Hawkins 29 évnyi tanulmányozás után adott közre:

1. Egyetlen avatár, aki a történelem e korszakában a tudatosság legmagasabb szintjén élne, és akinek kijárna az Úr cím, úgy, ahogyan Krisna Úrnak, Buddha Úrnak és Jézus Krisztus Urunknak, az egész emberiség kollektív negatív hatását ellensúlyozná napjaink világában.


2. HA NEM VOLNÁNAK E MAGASABB ENERGIAMEZŐK KÖZÖMBÖSÍTŐ HATÁSAI, AZ EMBERI NÉPESSÉG EGÉSZÉNEK NEGATIVITÁSA ÖNPUSZTÍTÓ LENNE.


Ha saját rezgéseid szintjét csak egy kevéssel megemeled arra a szintre, amelyen rendszeresen gyakorlod a jóságot, a szeretetet és a fogékonyságot, és amelyeken másokban és önmagadban egyaránt meglátod a szépséget, és a végtelen képességet a jóra, 90.000 olyan ember hatását ellensúlyozod, akik valahol e bolygón a szégyen, a harag, a gyűlölet, a bűntudat, a kétségbeesés, a depresszió és hasonló érzések alacsony energiaszintjein élnek.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.